Uitverkoop magazijn

tot 70%

Uitverkoop magazijn

tot 70%

Uitverkoop magazijn

tot 70%

Uitverkoop magazijn

tot 70%

Uitverkoop magazijn

tot 70%

Uitverkoop magazijn

tot 70%

Uitverkoop magazijn

tot 70%

Uitverkoop magazijn

tot 70%

Uitverkoop magazijn

tot 70%

Uitverkoop magazijn

tot 70%

Korting

-70%

Laatste kans

Laatste dag: profiteer NU van deze actie

Ontvang 70% korting

- Slechts $16.99 i.p.v. $56.63 (winkelprijs)
- Alleen online beschikbaar
- Zolang de voorraad strekt

Verbeterde prestaties

Houdt je vaatwasser als nieuw, zelfs na jarenlang gebruik

Zorgt voor een schone vaat

Reinigt je vaatwasser grondig om afzettingen te verwijderen.

Duurzame resultaten

Slechts één Fuugu Vaatwasser Reiniger Tablet per maand is nodig om je vaatwasser schoon te houden.

Fuugu Vaatwasmachinereinigertabletten verwijderen aanslag in slechts één cyclus

Komt er een vieze geur uit je vaatwasser?

Komt er een vieze geur uit je vaatwasser?

Laat je vaatwasser een vieze geur achter in je keuken en op je vaat? Misschien is hij aan een schoonmaakbeurt toe, maar je kunt nooit alle delen van je machine bereiken!

Fuugu Vaatwasser Reinigingstabletten reinigen je hele vaatwasser, zelfs de delen die je niet kunt zien! De reiniger komt in het filter, de sproeiarmen, de pomp en klep, de afvoer en de recirculatieslangen van je vaatwasser. Fuugu rekent af met bacteriën, schimmel en voedselresten die ervoor zorgen dat je vaatwasser onaangename geuren afgeeft.

Hebt je gemerkt dat je vaatwasser niet meer zo goed schoonmaakt als vroeger?

Hebt je gemerkt dat je vaatwasser niet meer zo goed schoonmaakt als vroeger?

Als je merkt dat je vaatwasser niet meer zo goed presteert, is dat niet omdat het een oude machine is! Het is omdat je geen vaatwastabletten gebruikt om hem schoon te maken. Fuugu tabletten helpen je vaatwasser weer schoon te maken, waardoor die weer kan functioneren zoals vroeger. Het is waarschijnlijk één van de meest doeltreffende producten op de markt. Probeer het vandaag nog zelf!

Waarom je vaatwasser met de hand schoonmaken?

Waarom je vaatwasser met de hand schoonmaken?

Je vaatwasser met de hand schoonmaken is bijzonder vervelend en moeilijk. Er zit zoveel voedsel en vuil in. Je vaatwasser schoonmaken kost veel tijd en je hebt het al druk genoeg! Het is ook geen pretje om de agressieve chemicaliën van schoonmaakmiddelen in te ademen.

Fuugu reinigt je vaatwasser beter, snel en moeiteloos. Het reinigt elk onderdeel van je vaatwasser, zelfs de onderdelen die onzichtbaar zijn en je nooit zelf zou kunnen schoonmaken. Denk eens aan alle extra tijd die je overhoudt! Het leven is te kort om tijd te verspillen aan vervelend schoonmaken.

Uitverkoop magazijn

tot 70%

Je vaat komt er schoon uit

Als je merkt dat je je vaat meer dan één keer in de wasmachine moet doen, kan het probleem bij je machine liggen.

Wist je dat kalk- en mineraalaanslag een algemeen probleem is in vaatwassers? Als je deze vervelende problemen niet aanpakt, krijgt je waarschijnlijk geen sprankelend schone vaat. Kalk- en mineraalaanslag kan overslaan op je vaat en schade veroorzaken.

Met slechts één Fuugu tablet, iedere maand, heb je een stralend schone vaatwasser. Je schone vaat zal je dankbaar zijn!

Veelgestelde vragen

V: Hoe werken Fuugu Vaatwasserreinigingstabletten?

A: De tabletten werken door in de vaatwasser te gaan via een gewone wascyclus. De tabletten lossen op en circuleren door alle onderdelen van de vaatwasser om vet en kalkaanslag af te breken, schimmel en bacteriën te verwijderen en geuren te elimineren. Ze reinigen zelfs de moeilijkst bereikbare delen van je vaatwasser, waaronder het verwarmingselement en de sproeiarmen.

V: Zijn Fuugu Vaatwasserreinigingstabletten betrouwbaar?

A: Fuugu Reinigingstabletten voor Vaatwassers zijn het resultaat van grondig onderzoek en strenge tests. De ingrediënten in Fuugu Vaatwastabletten zijn geselecteerd als zijnde waarschijnlijk de beste om vuil te bestrijden.

V: Hoe weet ik of Fuugu Vaatwasserreinigingstabletten werken?

A: De effecten van Fuugu Vaatwasserreiniger Tabletten zijn zichtbaar en voelbaar. je vaatwasser wordt zichtbaar schoner (inclusief leidingen en andere moeilijk bereikbare delen) en wast je vaat beter af, zodat deze sprankelend schoon blijft. Ze verminderen ook eventuele geurtjes uit je vaatwasser.

V: Hoe moet ik Fuugu Vaatwasserreinigingstabletten gebruiken?

A: Je gebruikt Fuugu Vaatwasserreiniger Tabletten door één tablet in het wasmiddelbakje van je lege vaatwasser te doen en een volledige afwascyclus te draaien.

Fuugu Vaatwasserreinigingstabletten

Volledige zorg voor je vaatwasser

Slechts één tablet

Een verpakking gaat 6 maanden mee, want je hoeft ze maar één keer per maand te gebruiken.

Effectief en moeiteloos

Krijg een schone machine zonder schrobben of werken

NIEUWE EN VERBETERDE FORMULE

Super dieptereiniging

Verwijdert bacteriën, schimmels, kalkaanslag en andere schadelijke stoffen.

Veilige formule

Geen agressieve chemicaliën.

Bevat biologisch afbreekbare ingrediënten.

Zeg nee tegen restjes vuil

Zeg nee tegen restjes vuil

Een vaatwasser is een donkere en vochtige omgeving. Het zit vol met vuil en vochtige etensresten. En weet je waar vuile vaatwassers ook perfect voor zijn? Het verspreiden van de slijmerige viezigheid op de borden waar je van eet.

Je wilt toch niet eten van de vuile vaat? Aangekoekte etensresten, slijmerige stukjes, of vlekken van hard water kunnen een etentje al verpesten voordat het begint. Gebruik Fuugu.

Hoe gebruikt je Fuugu Vaatwasserreiniger Tabletten

Zo gebruikt je ze!

1.Leeg je vaatwasser

Zorg ervoor dat er geen vaat in je vaatwasser zit voordat je hem schoonmaakt.

2.Plaats het tablet in het bakje

Plaats de Fuugu Dishwasher Cleaner Tablet in het afwasmiddelbakje waar je gewoonlijk je pods of afwasmiddelpoeder plaatst.

3.Laat de vaatwasser draaien

Schakel het normale vaatwasprogramma in en laat de vaatwasser zichzelf wassen.

4.Geniet van je schone vaatwasser

Na een volledige cyclus is het tablet volledig opgelost, waardoor elk onderdeel van je vaatwasser zo schoon als nieuw is.

De eenvoudigste manier om je vaatwasser te reinigen

Super Power Tablet

De eenvoudigste manier om je vaatwasser te reinigen

Met Fuugu Vaatwasserreiniger Tabletten wordt het reinigen van je vaatwasser uiterst eenvoudig. je hoeft alleen maar een tablet in het afwasmiddelbakje te doen en een normaal wasprogramma te draaien! Het werkt in alle soorten vaatwassers.

Je bespaart zoveel tijd door voor deze eenvoudige oplossing te kiezen.

Je hoeft slechts één keer per maand een Fuugu Vaatwasreiniger Tablet te gebruiken. Met één verpakking Fuugu Vaatwasserreinigerstabletten kun je 6 maanden verder.

Werkt met

Alle soorten

van vaatwassers

Nooit meer een vuile vaatwasser

Voor

Na

Nooit meer een vuile vaatwasser

Vuile vaatwassers kunnen ervoor zorgen dat je vaat er wazig en vuil uitkomt. Hoe vaak je ze ook opnieuw wast. Als je wilt dat je vaatwasser schittert, moet je Fuugu Reinigingstabletten voor Vaatwassers gebruiken. Probeer ze nu en zie de geweldige resultaten! Een prachtig schone vaatwasser wacht op je.

De nieuwe beste vriend van je vaatwasser

De nieuwe beste vriend van je vaatwasser

Dit is waarom jij het nodig hebt!

Frisse citroengeur

Elimineer onaangename geuren na één gebruik.

Betaalbaar

Geef geen geld uit aan dure schoonmaakmiddelen.

Beschermende verpakking

De verpakking van Fuugu Vaatwasserreiniger Tabletten beschermt het product tegen de elementen, zodat het lang meegaat.

Bekijk hier hoe het werkt

Video Thumbnail

Fuugu Tabletten: Goed voor jou en het milieu

Fuugu Tabletten: Goed voor jou en het milieu

Fuugu tabletten zijn gemaakt van natuurlijk afbreekbare materialen, perfect voor jou en je dierbaren. Ze zijn beter voor je welzijn en de aarde dan producten met agressieve chemicaliën en ze werken net zo goed of beter!

Doe gewoon Fuugu Vaatwasserreiniger Tabletten in je machine en vergeet het!

Voor een sprankelend schone, fris ruikende, doeltreffende vaatwasser

Nooit meer de vaatwasser uit elkaar moeten halen

Nooit meer de vaatwasser uit elkaar moeten halen

Je drukke leven heeft GEEN tijd voor onnodig schoonmaken. En vaatwassers vergen veel tijd en moeite om schoon te maken. Je zou de hele machine moeten demonteren om hem goed schoon te maken.

Maar wie zou dat ooit willen doen? Het is niet nodig! En het zou zo smerig zijn om daar binnen te komen, met al het oude voedsel, vuil en schimmel. Je handen zouden ook stinken naar chemicaliën en schoonmaakmiddelen. Met Fuugu Vaatwasreiniger Tabletten kun je ze gewoon in de vaatwasser stoppen en een cyclus starten! En je krijgt een vlekkeloze machine zonder enige moeite!

Disclaimer: Fuugu producten zijn niet bedoeld om een specifieke ziekte of aandoening te diagnosticeren, behandelen, genezen of voorkomen, maar om een reinigingsoplossing te bieden voor elke huishoudelijke vaatwasser.

*Individuele resultaten kunnen variëren.

Klantervaringen

Charlotte Bakker

Geverifieerde klant

Ik was sceptisch over het product, maar was behoorlijk onder de indruk toen ik het gebruikte. Ik kon het horen schuimen als de vaatwasser draaide en wat was mijn vaatwasser schoon toen de cyclus klaar was. En dan bedoel ik ook echt schoon. Mijn vaatwasser was mooi van binnen en had geen geurtjes.

Isabella Kelder

Geverifieerde klant

Het product deed wat het zei dat het zou doen! Onze vaatwasser had maandenlang een zure geur. Niets wat we probeerden, kon de geur doen verdwijnen. We gebruikten één vaatwastablet van Fuugu en de geur is niet meer teruggekomen!

Sophie De Molenaar

Geverifieerde klant

Het tablet werkte erg goed op een 10 jaar oude vaatwasser die veel aanslag had. Normaal spoelen we het voedsel af en doen het dan in de vaatwasser. Geweldig resultaat

Esmee van Dijk

Geverifieerde klant

Ik heb het product snel ontvangen. Het werkte erg goed. Onze vaatwasser heeft er nog niet zo goed uitgezien sinds hij nieuw was. Ruikt ook beter. Zo makkelijk te gebruiken, gewoon een tablet in de dispenser doen en de vaatwasser aanzetten. Als het wasprogramma klaar is, is alles schoon en helder in de vaatwasser.

Je machine werkt weer als nieuw met Fuugu Vaatwasserreiniger Tabletten