Warehouse Clearance Sale

up to 70 %

Warehouse Clearance Sale

up to 70 %

Warehouse Clearance Sale

up to 70 %

Warehouse Clearance Sale

up to 70 %

Warehouse Clearance Sale

up to 70 %

Warehouse Clearance Sale

up to 70 %

Warehouse Clearance Sale

up to 70 %

Warehouse Clearance Sale

up to 70 %

Warehouse Clearance Sale

up to 70 %

Warehouse Clearance Sale

up to 70 %

Rabat

-70%

Sidste chance

Sidste dag du kan benytte dig af denne STORE kampagne

Få 70 % rabat

- Kun $16.99 vs. $56.63 (butikspris)
- Kun tilgængelig online
- Så længe lager haves

Forbedre ydeevnen

Holder din opvaskemaskine kørende som ny, selv efter mange års brug

Sikrer renlighed

Rengør din opvaskemaskine grundigt for at fjerne ophobning.

Langvarige resultater

Kun én Fuugu rensetablet en gang om måneden er nødvendig for at opretholde din opvaskemaskines renhed.

Fuugu Opvasketabletter Fjerner Ophobning På Kun Én Cyklus

Kommer der en grim lugt fra din opvaskemaskine?

Kommer der en grim lugt fra din opvaskemaskine?

Efterlader din opvaskemaskine en grim lugt i dit køkken og på dit service? Den trænger måske til rengøring, men du vil aldrig være i stand til at nå alle områder og dele inde i din maskine!

Fuugu Opvaskemaskinetabletter renser hele din opvaskemaskine, selv de dele, du ikke kan se! Renseren kommer ind i din opvaskemaskines filter, sprøjtearme, pumpe og ventil, afløb og recirkulationsslanger. Fuugu tager sig af bakterier, mug og madaffald, der får din opvaskemaskine til at udsende ubehagelige lugte.

Har du bemærket, at din opvaskemaskine ikke vasker så godt, som den plejede?

Har du bemærket, at din opvaskemaskine ikke vasker så godt, som den plejede?

Hvis du har bemærket, at din opvaskemaskine ikke fungerer, som den plejer, er det ikke fordi det er en gammel maskine! Det er fordi, du ikke bruger opvaskemaskine tabletter til at rengøre den. Fuugu tabletter hjælper med at genoprette din opvaskemaskine til dens oprindelige renhed, så den kan rengøre, som den gjorde tidligere. Det er nok et af de mest effektive produkter til rådighed på markedet. Prøv det selv i dag!

Hvorfor rengøre din opvaskemaskine i hånden?

Hvorfor rengøre din opvaskemaskine i hånden?

Det er ekstremt ulækkert og svært at skrubbe din opvaskemaskine i hånden. Der er så meget snavs og madrester derinde. Rengøring af din opvaskemaskine tager også lang tid, og du har travlt nok, som det er! Det er heller ikke sjovt at indånde barske kemikalier fra rengøringsmidler.

Fuugu kan rense din opvaskemaskine grundigt, hurtigt og uden besvær. Den renser alle dele af din opvaskemaskine, selv de dele du ikke kan se og aldrig ville være i stand til at rense dig selv. Tænk på al den ekstra tid du får! Livet er for kort til at spilde tid på kedelig rengøring.

Warehouse Clearance Sale

up to 70 %

Tallerkener, der kommer rene ud

Hvis du opdager, at du konstant har brug for at sætte din opvask i vaskemaskinen mere end én gang, kan problemet være din maskine.

Vidste du, at kalk og mineralopbygning er gennemgribende problemer i opvaskemaskiner? Hvis du ikke slipper af med disse grimme problemer, vil du sandsynligvis ikke få skinnende rent service. Kalk og mineralopbygning kan overføres til dine retter og forårsage skader.

Med kun én Fuugu tablet, én gang om måneden, kan du få en skinnende ren opvaskemaskine. Dine rene tallerkener vil takke dig!

Ofte stillede spørgsmål

Spørgsmål: Hvordan virker Fuugu opvaskemaskinetabletter?

Svar: Tabletterne virker ved at komme ind i opvaskemaskinen gennem en amindelig vaskecyklus. Tabletterne opløses og cirkulerer gennem alle dele af opvaskemaskinen for at nedbryde fedt og kalk, fjerne skimmel og bakterier og fjerne lugt. De rengør selv de dele af din opvaskemaskine, der er sværest at nå, herunder varmeelementet og sprøjtearmene.

Spørgsmål: Er Fuugu rensetabletter pålidelige?

Svar: Fuugu Opvaskemaskine Tabletter er blevet skabt gennem grundig forskning og test. Ingredienserne brugt i Fuugu Opvaskemaskine Tabletter er blevet udvalgt som nok de bedste til at bekæmpe snavs.

Spørgsmål: Hvordan ved jeg, om Fuugu opvaskemaskinetabletter virker?

Svar: Fuugu Opvaskemaskinetabletter vil have både synlig og mærkbar virkning. Din opvaskemaskine vil være synligt renere (herunder rør og andre dele, der er svære at nå) og vil vaske dit service bedre og efterlade det skinnende rent. De vil også reducere enhver lugt, der kommer fra din opvaskemaskine.

Spørgsmål: Hvordan skal jeg bruge Fuugu Rensetabletter Til Opvaskemaskine?

Svar: Fuugu Opvaskemaskinetabletter anvendes ved at placere en tablet i opvaskemiddelbakken i din tomme opvaskemaskine og køre en fuld vaskecyklus.

Fuugu Opvaskemaskinetabletter

Komplet pleje af din opvaskemaskine

Kun Én Tablet

En pakke varer 6 måneder, da du kun behøver at bruge dem en gang om måneden.

Effektiv og Ubesværet

Få en ren maskine uden skrubning eller arbejde

NY & FORBEDRET FORMEL

Superdyb Rengøring

Eliminerer bakterier, skimmel, kalk og fedt fra alle dele af din maskine.

En Sikker Løsning

Ingen Barske Kemikalier.

Indeholder Biologisk Nedbrydelige ingredienser.

Sig Nej til Efterladt Skidt

Sig Nej til Efterladt Skidt

En opvaskemaskine er et mørkt og fugtigt miljø. Fyldt med snavs og fugtige madrester. Og ved du, hvad opvaskemaskiner også er perfekte til? At sprede det slimede snavs til de tallerkener, du spiser af.

Du vil ikke spise mad på snavsede tallerkener, vel? Klamme madrester, slimet snavs eller pletter af hårdt vand kan ødelægge en middag, før den overhovedet starter. For at holde din opvaskemaskine ren for snavs skal du bruge Fuugu.

Sådan bruges Fuugu Rensetabletter Til Opvaskemaskine

Sådan bruger du dem!

1. Tøm din opvaskemaskine

Sørg for, at der ikke er opvask i din opvaskemaskine, før du rengør den.

2.Placér tabletten i bakken

Placer Fuugu Rensetablet i opvaskemiddelbakken, hvor du normalt ville placere dit opvaskemiddel.

3.Lad opvaskemaskinen køre

Tænd for den almindelige opvaskemaskinecyklus, og lad opvaskemaskinen vaske sig selv

4.Nyd din rene opvaskemaskine

Efter en fuld cyklus vil tabletten være helt opløst og efterlade alle dele af din opvaskemaskine så rene som nye.

Den Nemmeste Måde At Rengøre Din Opvaskemaskine På

Super Power Tablet

Den Nemmeste Måde At Rengøre Din Opvaskemaskine På

Fuugu Opvaskemaskinetabletter gør rengøring af din opvaskemaskine ekstremt let. Alt du skal gøre er at sætte en tablet i vaskemiddelbakken og køre en normal vaskecyklus! Det virker i alle typer opvaskemaskiner.

Du sparer så meget tid bare ved at vælge denne nemme løsning.

Alt du skal gøre er at bruge en Fuugu Opvaskemaskinetablet en gang om måneden. Du får 6 måneders forbrug med en pakke Fuugu Opvaskemaskinetabletter.

Fungerer Med

Alle typer

Af Opvaskemaskiner

Få Aldrig En Beskidt Opvaskemaskine Igen

Før

Efter

Få Aldrig En Beskidt Opvaskemaskine Igen

Beskidte opvaskemaskiner kan få din opvask til at komme ud af maskinen grumset og beskidt. Uanset hvor mange gange du kører en cyklus. Hvis du ønsker, at din opvaskemaskine skal funkle, skal du bruge Fuugu Opvaskemaskine Tabletter. Prøv dem nu og se de fantastiske resultater! En smuk ren opvaskemaskine venter dig.

Din Opvaskemaskines Nye Bedste Ven

Din Opvaskemaskines Nye Bedste Ven

Det er derfor, du har brug for det!

Frisk citronduft

Eliminer ubehagelige lugte efter én brug.

Overkommelig

Brug ikke penge på dyre rengøringsprodukter.

Beskyttelsesemballage

Fuugu Rensetabletter til opvaskemaskines emballage beskytter dem fra elementerne, så de holder.

Se hvordan produktet virker

Video Thumbnail

Fuugu Tabletter: Gode for Dig og Miljøet

Fuugu Tabletter: Gode for Dig og Miljøet

Fuugu tabletter er lavet af naturligt nedbrydelige materialer, perfekt til dig og dine kære. De er bedre for dit velvære og jorden end produkter, der bruger skrappe kemikalier, og de virker lige så godt eller bedre!

Bare put Fuugu Rensetablet til opvaskemaskine i din maskine og glem alt om det!

For en Funklende Ren, Friskt Duftende og Mere Kraftfuld Opvaskemaskine

Skil Aldrig Opvaskemaskinen Ad Igen

Skil Aldrig Opvaskemaskinen Ad Igen

Dit travle liv har IKKE tid til unødvendig rengøring. Og opvaskemaskiner kræver en masse tid og kræfter at rengøre. Du bliver nødt til at adskille hele maskinen for faktisk at rense den ordentligt.

Men hvem ville nogensinde ønske at gøre det? Det er ikke nødvendigt! Og det ville være så ulækkert at komme derind, med al den gamle mad, snavs og skimmel. Dine hænder ville også stinke af kemikalier og rengøringsmidler. Med Fuugu Opvaskemaskinetabletter, kan du bare sætte det i opvaskemaskinen og starte en cyklus! Og du får en ubesmittet maskine uden anstrengelse!

Ansvarsfraskrivelse: Fuugu-produkter er ikke beregnet til at diagnosticere, behandle, helbrede eller forebygge specifikke sygdomme eller tilstande, men snarere til at give en rengøringsløsning til enhver husholdningsopvaskemaskine.

*Individuelle resultater kan variere.

Kunde anmeldelser

Amalie Bakken

Verificeret kunde

Jeg var skeptisk over for produktet, men var meget imponeret, da jeg brugte det. Jeg kunne høre det skumme, når opvaskemaskinen kørte, og sørme om ikke min opvaskemaskine var ren, da den var færdig. Og jeg mener ren. Min opvaskemaskine var smuk indeni, og der var ingen lugt.

Olivia Kjeldsen

Verificeret kunde

Produktet fungerede, som det skulle! Vores opvaskemaskine havde en vedvarende sur lugt i månedsvis. Intet, vi prøvede, kunne fjerne den. Vi brugte en opvasketab fra Fuugu, og lugten er ikke kommet tilbage!

Sara P. Mogensen

Verificeret kunde

Tabletten fungerede rigtig godt på en 10 år gammel opvaskemaskine, der havde mange aflejringer. Vi skyller normalt maden af og kommer den derefter i opvaskemaskinen. Fantastiske resultater

Erika Skov Nedergaard

Verificeret kunde

Jeg modtog produktet hurtigt. Det fungerede rigtig godt. Vores opvaskemaskine har ikke set så godt ud, siden den var ny. Den dufter også bedre. Så let at bruge, bare læg tabletten i dispenseren, og tænd for opvaskemaskinen. Når den er færdig med vaskecyklussen, er alt rent og lyst inde i opvaskemaskinen.

Din maskine vil køre som ny med Fuugu opvasketabletter